top of page

De missie van KAAT is 1 wereld met verschil

De KAAT professionals laten elke dag zien hoe leuk en mooi het leven is door verschillend gelijk te zijn en zo het verschil te maken, omdat anders zijn een voorrecht is.

​

De deelnemers van KAAT hebben vanuit hun zorgvraag een indicatie gekregen op basis van Wet Langdurige Zorg of jeugdzorg. De beschikkingen en overeenkomsten worden toegewezen door gemeenten of zorgkantoren. 

Pattern.png

Een unieke leerervaring

Bij KAAT ligt het accent op het versterken van jezelf en de ander, omdat het een voorrecht is om anders te zijn. In een vertrouwde omgeving wordt de deelnemer uitgenodigd, gemotiveerd en gestimuleerd om eigen hun capaciteiten, kwaliteiten en interesses volop te benutten. Hierbij krijgen de vele facetten van de eigen leef- en belevingswereld de ruimte. 

Wat wij doen

Met een team professionals geeft KAAT dagelijks, op een unieke locatie, vorm aan een plek waar mensen met verschillen elkaar ontmoeten: het KAAT centrum. Het KAAT centrum is de thuisbasis voor De Werkkamer van KAAT en De Huiskamer van KAAT.

IMG_9763.jpg
0061AE7E-E151-4D48-A8C8-00A7D1B901F8.jpg

De Werkkamer

De Werkkamer van KAAT is de dagbesteding bij KAAT. De deelnemer met een zorgtoewijzing wordt uitgenodigd om actief deel te nemen in een vertrouwde en veilige werk- en leeromgeving.

De Huiskamer

De Huiskamer van KAAT is de 24 uurszorg locatie van KAAT. De Huiskamer onderscheidt zich door de deelnemer uit te nodigen deel te nemen aan het samen leven. 

IMG_9041.jpg

Welkom bij KAAT

De basis van De Koffer van KAAT ligt bij het begeleiden van deelnemers met een zorgtoewijzing en de mensen in hun directe omgeving. Meerdere aspecten vanuit het begeleiden en ondersteunen heeft ervoor gezorgd dat KAAT de stap heeft gemaakt in 2014 om het verschil te maken in de wereld van de 24 uurs zorg. In de eerste jaren van KAAT heeft het accent gelegen in de persoonlijke begeleiding. Vanaf het jaar 2016 heeft KAAT begeleiding en ondersteuning aan deelnemers vanuit haar eigen woning geboden.  In het jaar 2020 is de ambitie van een eigen locatie gerealiseerd. 

Kaat is...

01.

Ervarings- en belevingsgericht

02.

Kleinschalig

03.

Niveaugericht

04.

Maatschappelijk betrokken

05.

Uitgaan van mogelijkheden

06.

De kracht van het kleine zien

07.

Eigenaarschap

bottom of page