EduKAATie is de plek bij KAAT waar coaching, ambulante begeleiding en training centraal staan.

KAAT heeft ervaren dat er altijd momenten zijn waarop het fijn (en goed) is om jouw vragen en dilemma’s aandacht te geven. Vooral op de momenten wanneer deze vragen en dilemma’s jou in de weg staan in jouw dagelijkse leven, kan jij bij KAAT terecht. De coaches van KAAT zijn er voor jou en kijken graag met jou mee. Tijdens het coachen krijg je handvatten aangereikt die jou ondersteunen in jouw denken en doen. Stap voor stap loop jij samen met de coach het traject door en werk jij naar het doel waar jij op uit wilt komen.

KAAT biedt persoonlijke coachingtrajecten aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen en gezinnen.

Tevens biedt team KAAT praktische ondersteuning aan professionals in zorg en onderwijs.

Bij de trainingen (16+) van EduKAATie mag jij jezelf centraal zetten. In kleine groepen werk jij met actieve en afwisselende opdrachten aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. In samenwerking met professionele trainers en andere deelnemers geef jij invulling aan de theorie die met jou wordt gedeeld en maak jij de vertaalslag naar de dag van vandaag.

Zie voor data de agenda van KAAT.

Vuurloop

KAAT methodiek

Ambulante begeleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden van EduKAATie?

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je weten wat KAAT voor jou kan betekenen in een coachtraject of training? Dan nodigen wij jou uit om een mail te sturen en wij nemen contact met jou op.

KAAT

De missie van KAAT is om
1 Wereld met verschil te maken.

Contact

Burgemeester G.W. Stroinkweg 124
8344 XR Onna

Handige links

Privacyverklaring