De Werkkamer van KAAT is een unieke locatie waar jij als deelnemer met een specifieke zorgtoewijzing wordt uitgenodigd om actief deel te nemen aan de dagbesteding (18+). In een vertrouwde en veilige werk- en leeromgeving word jij begeleid bij de dagelijkse werkzaamheden die passen bij jouw interesse, belevingswereld en ontwikkeling. De groep waar jij werkt bestaat uit maximaal 6-8 deelnemers per dagdeel. Team KAAT biedt de ondersteuning en begeleiding bij De Werkkamer van KAAT.

Meer informatie nodig?

Over de mogelijkheden voor de dagbesteding bij KAAT kan persoonlijk contact worden opgenomen, om tot een passend ritme te komen.

Bij KAAT leggen we het accent op het verschillend gelijk zijn. Voor De Werkkamer van KAAT betekent dat jij doet en laat zien wat jij kan, jij ondersteuning vraagt waar jij dat nodig hebt en klaar wilt staan voor de ander. Bij de activiteiten die worden gedaan, word jij uitgenodigd om mee te denken, te ontdekken en actief mee te doen. Naast de uitnodiging om samen te werken, is er bij KAAT de ruimte om momenten op jezelf te zijn, want bij KAAT gaat het om jou!

De Werkkamer van KAAT is op werkdagen geopend van 9.00 tot 16.00. Er kan ook gekozen worden om alleen de ochtend of de middag naar De Werkkamer van KAAT te komen.

KAAT

De missie van KAAT is om
1 Wereld met verschil te maken.

Contact

Burgemeester G.W. Stroinkweg 124
8344 XR Onna

Handige links

Privacyverklaring