KAAT legt het accent op het versterken van jezelf en de ander. Bij KAAT draait het om het verschillend gelijk zijn en het voorrecht om anders te zijn. In een vertrouwde en veilige omgeving word jij uitgenodigd, gemotiveerd en gestimuleerd om jouw capaciteiten, kwaliteiten en interesses volop te benutten. Oftewel jij mag bij KAAT jouw potentieel volledig benutten. Hierbij krijgen de vele facetten van jouw leef- en belevingswereld ruimte om er te zijn. Team KAAT biedt jou die ruimte om te ervaren waar jouw wensen en grenzen liggen en die van jouw omgeving.

KAAT is…

Ervarings- en belevingsgericht

Maatschappelijk betrokken

Uitgaan van de mogelijkheden

Duurzaamheid

De kracht van het kleine zien

Kleinschalig

Niveaugericht

Direct contact

Voor KAAT mag het om jou gaan; wat jij kan en wat jij niet kan; wat jij nodig hebt en wat jij kunt missen; wat jij weet, wat jij niet weet en wat jij (wel) wilt weten. Kortom, jij mag team KAAT aan het werk zetten door vragen te stellen en ervaringen te delen, zodat jij met vertrouwen kan reageren op de gebeurtenissen in jouw omgeving.

KAAT laat zich inspireren door de methodiek van 365 Dagen Succesvol en heeft haar werkwijze, de KAAT methodiek, daarop gebaseerd.

KAAT

De missie van KAAT is om
1 Wereld met verschil te maken.

Contact

Burgemeester G.W. Stroinkweg 124
8344 XR Onna

Handige links

Privacyverklaring